Menu
Your Cart

Baardtrimmer

Baardtrimmer kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Scheerapparaat Specialist!

Merk: Adler
De adler trimmerset combineert een tondeuse, scheerapparaat en trimmer. Multifunctionaliteit en uitzonderlijke bruikbaarheid van het apparaat werden verkregen dankzij vijf verwisselbare koppen en 5 mesbevestigingen. Dankzij hen is het ni..
€ 28,95
Excl. BTW:€ 28,95
Merk: Alpina
Snel, comfortabel en glad. Dit scheerapparaat van alpina vinkt alle voorwaarden voor een fijne scheerbeurt af. Geen haartje wordt overgeslagen...
€ 29,03
Excl. BTW:€ 23,99
Merk: Alpina
Dit scheerapparaat van alpina heeft 3 zwevende scheerkoppen. Je scheert snoerloos en je laadt het apparaat via USB op. Je komt dus gemakkelijk en snel lekker glad en fris voor de dag. Het scheerapparaat voor mannen is ook uitgerust met e..
€ 30,24
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: Alpina
Met dit oplaadbaar scheerapparaat van alpina scheer je je gemakkelijk en snel lekker glad. Zo kom je weer helemaal fris voor de dag. Het apparaat voor mannen heeft 3 roterende scheerkoppen en is ook uitgerust met een pop up trimmer. Die..
€ 23,99
Excl. BTW:€ 23,99
Merk: Aprilla
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Soort: Baard en haar trimmer..
€ 45,97
Excl. BTW:€ 37,99
Merk: Aprilla
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer Aprilla niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Soort: Baard en haar trimmer..
€ 31,45
Excl. BTW:€ 25,99
Merk: Aprilla
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer Aprilla niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Eigenschappen: Inclusief kab..
€ 35,08
Excl. BTW:€ 28,99
Merk: Aprilla
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer Aprilla niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Eigenschappen: Herl..
€ 30,24
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: BaByliss
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer Babyliss 7058PE Blauw niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Kleur: Blauw..
€ 38,99
Excl. BTW:€ 38,99
Merk: BaByliss
Wilt u graag de beste producten voor schoonheidsbehandelingen in huis hebben van goede kwaliteit en tegen een geweldige prijs? Mis dan zeker de Baard en haar trimmer Babyliss 7255PE niet! Batterij: Heroplaad..
€ 73,80
Excl. BTW:€ 60,99
Merk: BaByliss
Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Baard en haar trimmer Babyliss MT727E Grijs niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten! Kleur: Gri..
€ 55,60
Excl. BTW:€ 45,95
Merk: Braun
De Baard en haar trimmer Braun 81705171 is een exclusief topproduct voor lichaamsverzorging. Als je op zoek bent naar de beste producten voor persoonlijke hygiëne, zijn onze 100 % originele Braun producten precies wat je zoekt...
€ 60,49
Excl. BTW:€ 49,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 562